Pagina's

woensdag 11 november 2015

De Kast!Sinds ik ruim een jaar geleden ben gestart met de restyling van meubeltjes is onze huiskamer zo nu en dan een verzamelplaats van meubels en accessoires. Over het algemeen brengen we nieuw ingekochte meubels naar mijn werkplaats. Na de restyling neem ik kleine exemplaren mee naar huis om te fotograferen en breng ik ze daarna weer terug. Mijn man is de liefste en wijs genoeg om niets te zeggen van het feit dat het een in en uitloop van meubels is!

Maar je hebt van die kasten die op een één of andere manier blijven 'hangen'. Soms komt het omdat ze relatief groot zijn, maar soms staan ze ook gewoon leuk!

Een aantal maanden geleden kwam ik dit dressoir bij toeval tegen bij iemand, terwijl ik voor een vitrinekastje kwam. Of ik hem alsjeblieft wilde kopen, want het huis moest leeg. Nou vooruit dan maar ;). Mijn man opgetrommeld en daar stond hij dan, in onze woonkamer. 'Staat best mooi hé?!' zei ik tegen mijn man. 'Ja, hij is mooi. Ook wel eens leuk om wat te houden' zei hij. Deze kast bleef dus hangen. Maar verven, daar kwam ik toch niet aan toe. Hij bleef maar staan en staan. 'Wanneer ga je hem nou verven?' Vroeg mijn man. 'Het is nu niet echt een pronkstuk' voegde hij eraan toe. Ooooo hij heeft zoooo gelijk, dacht ik. Toch wel fijn dat iemand je af en toe scherp houdt.Welke Kleur?


normaal gesproken kies ik redelijk makkelijk een kleur, maar voor mijn eigen huis is dat best lastig. Ik koos voor layla's mint van Miss Mustard Seed's Milk Paint. Een mooie mintgroene kleur. Uhm, groen dus. Slik, waar ik normaal totaal niet bang ben voor kleur vond ik het toch iets te heftig. Oplossing? Afgewerkt met kalkwas en antiekwas voor een zacht effect met hier en daar een wat doorleefde look. Super blij met het eindresultaat! Geniet van de foto's! 


1 opmerking:

  1. Oooohhh prachtig! Wat een mooi dressoir en geweldig mooi opgeknapt. Ik snap dat je deze niet weg doet.

    BeantwoordenVerwijderen